Blogitalon avoimet ovet

Lauantaina pidimme kotimme ovet avoinna halukkaille lukijoille ja muille ohikulkijoille.
Odotimme paikalle paljon ihmisiä, koska järjestimme pihassa myös rakennustavarakirppiksen ja hyväntekeväisyysbuffetin. Lisäksi tarkoitus oli talkoilla isolla porukalla koko päivä.

Osanotto oli kuitenkin aika vähäistä ja lähinnä meillä pyöri talkooapuna sukulaisia, ystäviä ja naapureita. Olimme kuitenkin tyytyväisiä, että saimme heidätkin kokoon tukemaan hyvää tarkoitusta.

Saimme myös paljon aikaiseksi talkoilemalla, pihatyöt tuli hujauksessa tehtyä ja sisälläkin koolauksia saatiin eteenpäin. Rikkaruohot sai kyytiä ja tulevia nurmi- ja istutusalueita syntyi purkutöissä tuhoutuneiden tilalle.


Päivän tärkein asia meille oli kuitenkin saada kerättyä buffetin kassaan tuottoa, joka sitten voitaisiin lahjoittaa eteenpäin HOMEapua järjestön kautta homekatastrofin kohdanneiden avuksi. Toivoimme tietenkin mahdollisimman paljon myyntiä, jouduimme kuitenkin tässä hieman pettymään. Tuottoa ei tullut kassaan yhtään, niinpä päädyimme houkuttelemaan ystävät, sukulaiset ja naapurit ostosten lisäksi pudottamaan loput kolikkonsa buffet tiskillä olleeseen lasipurkkiin. Päätimme myös, että lahjoitamme koko myynnin, emme ainoastaan voittoa. Päivän saldoksi lasipurkkeineen tuli 73,45euroa, joka on tänään 31.5.2016 lahjoitettu eteenpäin Terve Sisäilma ry/HOMEapua lahjoitustilille.
Kiitämme jokaista summan keräämiseen osallistunutta, otetaan syksymmällä uusiksi ja kerätään vielä paljon mukavampi summa!


Kesäterkuin, Anna <3