Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks kesäks, kodista valmis..

Suunnitelmia, siivousta ja stressiä, niistä on meidän pääsiäinen tehty.
 
  

Stressiä aiheuttaa meidän hieman epärealistinen aikataulu, sekä se, että muillakin ihmisillä, niinkuin putkimiehillä, timpureilla ja sähkömiehillä on muka aikataulut.. ei auta, vaikka merkkailen kalenteriin millä viikolla mitäkin meillä tehdään, jos työn tekijä onkin silloin vaikka lomalla, tai toisella työmaalla. Tätä ei talo homehtuessaan tajunnut ottaa huomioon, eikä sitä, että me halutaan kotiin, ennen, kun vauva syntyy..


Vaikka raksalla vasta siivotaan purkutöiden jälkiä ja odotellaan homeettomaksi siivousta, asennetaan ikkunoita ja valmistaudutaan uudelleenrakennustöihin, niin hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Meidän päässä koti pyörii jo valmiina, viimeistä silausta myöden. Suunnitelmat on piirtyneet kuviksi ajatuksiin joissa kaikki on jo viimeistelty. Talo on palautettu niin paljon alkuperäiseen asuunsa, kuin mahdollista, tai paremminkin takaisin 40-luvun lopulle, kuitenkin meidän maulla ja tarvittavalla modernilla tekniikalla maustettuna.

Kun epäusko kodin valmistumiseen iskee, voi odotellessa naputella vaikka tiiliseinää rappausten alta näkyviin, vaikka kaikki ympärillä on vielä epätoivoisen kesken.. 
Pesänrakennusvimmassa sisustussuunnitelmat voi iskeä päälle ihan hyvin, vaikkei vielä ole lattiaakaan. Mietittynä on tarkasti paitsi rakennusmateriaalit, myös pintamateriaalit, olohuoneeseen aikanaan puretun tilalle tulevan uuden pystyuunin väri ja talon henkeen sopivien paperitapettien kuosit..
 yläkerran rappukäytävään tuleva vanha sisäikkunakin on jo kaivettu navetan vintiltä entisöitäväksi. Kuulostaa varmaan vaan hölmöltä unelmoinnilta, mutta laskettuun aikaan on enää 15 viikkoa aikaa ja jokaiselle viikolle on aikataulutettu omat työnsä niin, että itse ainakin vielä uskomme vaaleanpunaisiin unelmiimme.


Pääsiäisviikolla saadaan ikkunanvaihtotyöt valmiiksi ja pääsiäisen jälkeen on homeettomaksi siivouksen vuoro, katto saa peltinsä ja hommat alkaa vihdoin edetä nopeampaan tahtiin. Postaan näistä kaikista vaiheista omat juttunsa, pysyhän kuulolla!

Ihanaa kevään odotusta! terkuin Anna <3