Kattoremontti alkoi!!Kattoremontti alkoi katon purkutöillä maanantaina. Heti maanantain kuluessa kattomiehet löysivät (yllätys yllätys..) lisää vaurioita kattotuoleista ja ruoteista... Sienikasvustoa!! Päätimme siis purkaa ja uusia taas vähän enemmän, kuin alunperin luultiin. Lopulta tämä venyttää urakkaa vain parilla päivällä ja tuo kuitekin suhteellisen pienet lisäkulut koko projektiin.

Me ollaan miehen kanssa jo opeteltu suhtautumismalli näihin ylläripylläreihin; "ei tunnu enää tässä konkurssissa.."
Onneksi me tosiaan osataan ottaa asiat asioina ja ollaan asioista samaa mieltä, ei tarvitse joka käänteessä vatuloida päätöksiä ja suunnitelmia päiväkausia, vaan kumpikin pystyy itsenäisesti tekemään nopeasti molempia miellyttävän päätöksen, koska ollaan aina samalla sivulla asioissa. Tässä voisi olla moni parisuhde näiden kriisien keskellä koetuksella. Me ollaan vaan hitsauduttu lujemmin yhteen tämän projektin kuluessa.Luottamus työporukkaan on todella tärkeä asia meille.. ettei tarvitse joka hetkeä kytätä selän takana, vaan voi luottaa, että hommat hoituu ihan niinkun halutaan ja työt tulee tehtyä hyvin.

Kattoporukan pisteet kyllä nousi korkealta vielä korkeammalle, kun he raportoivat meille heti jokaisen löydöksen ja mukisematta, ammattitaidolla alkoivat lisätöihin, vaikka se tiesikin heille työkalenterin muokkausta.Tällä hetkellä katto on saatu aluskatteeseen asti ja huolellisesti suojattu pressuilla viikonlopun ajaksi. Hommat jatkuu maanantaina. Lopullista valmistumispäivää ei vielä uskalla sanoa, mutta meille on tärkeämpää saada varmasti terve talo hyvin tehtynä, kuin kaikki nopeasti valmiiksi.
Jatketaan siis ensikerralla jommalla kummalla allamainituista postauksista :)


Käythän myös tykkäämästä blogin facesivusta tästä .
Seuraa tarkasti facebookissa, tulossa blogin ensimmäinen arvonta :)